Dr. Akçadağ’a Tebrik Ziyareti

[slideshow]

ODTÜ öğrencisi, mezunu ve akademisyeni olan Malatyalıların üyesi olduğu ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, Ar-Ge ve Proje Daire Başkanı Dr. Göknur Akçadağ’a tebrik ziyaretinde bulunduk.

Dr. Göknur Akçadağ, Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih bölümü lisans mezunu olup, İnönü Üniversitesi Tarih bölümünde Yrd. Doç. unvanı almıştır. Bir süre New York’ta çeşitli üniversitelerde misafir öğretim üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Son olarak Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri öğretim üyesi iken Ar-Ge ve Proje Daire Başkanı olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ataması gerçekleşmiştir.

Malatya yerel haber sitelerinde çıkan yazılarıyla daha çok tanıdığımız Dr. Akçadağ’ın bu göreve atanmasından duyduğumuz memnuniyetle ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi ve AB projeleri çalışma grubu üyesi Ezgi Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi, ODTÜ Tarih bölümünden Didem Kandil tarafından tebrik ziyaretinde bulunulmuştur. Ziyaret sırasında kadına ve aileye yönelik yapılan ve yapılacak projelerden bahsedilmiştir.

Derneğimiz yöneticileri tarafından Dr. Akçadağ’a yeni görevinde başarı temennisinde bulunulmuştur.

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir