Malatyalı Bürokratlara Ziyaret

[slideshow]

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği’ni temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi/Mezun-Öğrenci İlişkileri Sorumlusu Ezgi Avcı ve ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, AB projeleri çalışma grubu üyesi Gül İnan tarafından yakın zamanda ataması yapılan Malatyalı bürokratlara tebrik ziyareti gerçekleştirilmiştir:
Uzun yıllar Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nda(EPDK) enerji uzmanı ve son olarak grup başkanı olarak görevini sürdüren Sayın Doğanbey Akgül:  Aralık 2011 tarihi itibariyle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Strateji Geliştirme Başkanı olarak görevlendirilmiş ve 30 Aralık 2011 tarihinde yayınlanan Resmi Gazete ile asaleti onaylanmıştır.  Bu atamanın ardından derneğimiz yöneticileri tarafından ziyaret edilen Doğanbey Akgül ile Malatya ve ODTÜ üzerine sohbet edilmiştir. Ayrıca derneğimiz tarafından düzenlenecek “Sektör İncelemeleri: Enerji” başlığı altında yapılacak çalışmalardan bahsedilmiş ve çalışmalar hakkında Doğanbey Akgül’ün görüşleri alınmıştır. Görüşme sonrasında derneğimiz yöneticileri, yeni görevinde Sayın Doğanbey Akgül’e başarı temennisinde bulunmuştur.
Ardından yakın zamanda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne daire başkanı olarak ataması yapılan Malatyalı bürokrat Sayın Osman Nuri Beyhan’a tebrik ziyaretinde bulunulmuştur. Osman Nuri Beyhan, Gümrük Müsteşarlığı bünyesinde 2000 yılından bu yana çeşitli kademelerde görev yapmış, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın kurulması ile birlikte AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü bünyesinde daire başkanı olarak çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanda AB Uzmanları Derneği yönetim kurulu üyesi olan ve akademik çalışmalarını doktora eğitimi ile sürdüren Osman Nuri Beyhan ile derneğimiz tarafından yapılması düşünülen AB projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunulmuştur. Sonrasında aynı genel müdürlük içerisinde yaklaşık iki yıldır daire başkanlığı görevini yürüten Malatyalı Sayın Sevil Karaca ile bir araya gelinmiş, AB projeleri ve Malatya üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirilmiştir. Her iki Malatyalı bürokrata derneğimiz tarafından başarı temennisinde bulunulmuştur.

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir