Çelik Görevi Devretti!

OSeydihan ÇamurDTÜali celik öğrencisi, mezunu ve akademisyeni olan Malatyalıları bir araya getiren ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği 9. Olağan genel kurul toplantısını 13 Kasım 2015 tarihinde Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Yapılan öneri sonrasında ODTÜ İşletme bölümü mezunu Özcan Erdoğan divan başkanlığına, ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu Oğuzhan Üstündağ divan başkan yardımcılığına, ODTÜ Endüstri mühendisliği bölümü öğrencisi Hasan Tosun divan sekreterliğine oy birliğiyle kabul edildi.

15 Kasım 2014- 13 Kasım 2015 dönemi çalışma raporu ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği 8.Dönem Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında görüşmeler yapıldı ve gerçekleştirilen açık oylama sonucunda, sekizinci dönem yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.

Derneğin kurucu başkanı ve son dönem yönetim kurulu başkanı olan Ali Çelik’in yeniden aday olmadığı toplantıda Seydihan Çamur tarafından sunulan dokuzuncu dönem yönetim listesi oy birliğiyle kabul edildi. Çelik yapmış olduğu konuşmasında:

“ 2008 yılında Malatyalı ODTÜ öğrencileri olarak kurmuş olduğumuz derneğimiz, zamanla Malatyalı ODTÜ mezunu ve akademisyenlerinin de üye olmasıyla çalışmalarına hız katmış, kısa sürede toplum ve kamu yararına çalışan bir sivil toplum örgütü olmuştur. Üyelerinin mesleki ve akademik gelişmelerini esas alan anlayışla yola çıkan dernek; üyelerinin bilgi ve birikimleri sayesinde özelde Malatya genelde ülke gündemiyle yakından ilgilenmiş; teknoloji geliştirme bölgeleri, savunma sanayinin yaygınlaşması, güneş ve rüzgar enerjisi santrallerinin kurulumları, şehir planlamaları ve ulaşım modellemeleri ..vb konu başlıklarında kamuoyunu yapmış olduğu panel ve çalıştaylarla bilgilendirmiştir. Ayrıca ODTÜ Teknopark AŞ, ODTÜ Güneş Enerjisi Araştırma Merkezi ve ODTÜ Rüzgar Enerjisi Araştırma Merkezi ile Malatya’da uygulanabilir projeler üzerine çalışmalar yapmıştır. Malatya Valiliği, Belediyesi ve İnönü Üniversitesi ile sürekli diyalog halinde olan dernek, yapılan çalışmaların uygulama noktası olarak Malatya ve çevresini seçmiştir. Süreç içerisinde yapılan etkinlikler sayesinde Malatya tabanlı sivil toplum kuruluşlarıyla olan ilişkiler güçlendirilmiş; Malatyalı akademisyen, bürokrat, işadamları ve siyasiler arasındaki bağın güçlenmesine katkı sağlanmıştır. Bundan sonraki süreçte de üyelerin aktif katılımı, çoğunlukçu ve demokratik anlayışla başarılı çalışmaların sürdürüleceğine inanıyorum”.

Ardından söz alan Seydihan Çamur ise   “Dernek faaliyetlerimiz ODTÜ öğrencisi, mezunu ve akademisyeninin katılımıyla Malatya ve ülke yararına yapılacak çalışmalar ile devam edecektir. Sivil toplum kuruluşu olarak ODTÜ’nün tüm birimleriyle, Malatya’nın resmi kuruluşlarıyla ve Malatya tabanlı sivil toplum örgütleriyle olan ilişkilerimizi arttıracağız” dedi.

Genel kurul toplantısının ardından bir araya gelen yönetim, denetim ve disiplin kurullarında görev dağılımı aşağıdaki şekilde olmuştur:

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, 13.11.2015 tarihinde yapılan genel kurul toplantısı sonucunda seçilen 9. dönem yönetim, denetleme, disiplin ve danışma kurulu üyelerimiz:

ODTÜLÜ MALATYALILAR DERNEĞİ
9. Olağan Genel Kurulu Sonuçları (13/11/2015- …/…../2016)

Yönetim Kurulu:
Adı Soyadı Bölüm Görevi
Seydihan Çamur Şehir ve Bölge Planlama Başkan
Murat Güneş Metalurji Mühendisliği Başkan Yrd.
İlkan Yıldırım Matematik Sayman
İpek Hazal Önen Kimya Yazman
Ali Çelik Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Üye
Özcan Erdoğan İşletme Üye
Nuray Çelebi Matematik Üye
Denetleme Kurulu:
Adı Soyadı Bölüm Görevi
Kazım Yalçınoğlu İşletme Başkan
Serkan Erol İktisat Üye
Oğuzhan Üstündağ Elektrik Elektronik Müh. Üye
Disiplin Kurulu:
Adı Soyadı Bölüm Görevi
Yavuz Gökhan Mimarlık Başkan
Muhammed Ali Erol Elektrik-Elektronik Müh. Üye
Hasan Basri Tosun Endüstri Mühendisliği Üye
Didem Kandil Tarih Üye
Güray Doğan Çevre Müh. Üye
Danışma Kurulu:
Adı Soyadı Bölüm Görevi
Seydihan Çamur Şehir ve Bölge Planlama Üye
Ali Çelik Petrol ve Doğalgaz Müh. Üye
Murat Güneş Metalurji Mühendisliği Üye
Hasan Basri Tosun Endüstri Mühendisliği Üye
Özcan Erdoğan İşletme Üye
Kazım Yalçınoğlu İşletme Üye
Niyazi Albayrak İstatistik Üye
Tuğba Pembegül Mimarlık Üye
Serkan Erol İktisat Üye

 Kaynak: ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği, www.odtulumd.org.tr

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir