Emekli Müsteşar Galip Demirel’e Plaket

[slideshow]

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğini temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Başkan Yard. Ali Yılmaz ve İletişim Sorumlusu Tuğba Pembegül tarafından İç İşleri Bakanlığı Emekli Müsteşarımız Sayın Galip Demirel’e Malatya İline ve ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğine sağladığı katkılarından dolayı bir plaket verildi.

26 Kasım 2008 Çarşamba akşamı ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesislerinde düzenlenen yemek öncesinde takdim edilen plaket üzerine, Galip Bey ODTÜLÜ Malatyalılar Derneğine teşekkürlerini ilettiğini ve desteklerinin devam edeceğini belirtti. Yemekte bir araya gelen OMD yöneticileri, Emekli Müsteşar Galip Demirel ve Savunma Sanayi Müsteşarlığı Deniz Araçları Daire Başkanı Serdar Demirel “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliği hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirildi. Yoğun bir şekilde Malatya ve ODTU üzerine gerçekleştirilen sohbet, “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliğinin başarılı bir şekilde sonuçlanması ümidiyle sonlandı.

27 Kasım 2008 Perşembe günü Malatya Valisi Sayın H. İbrahim Daşöz, Emekli Müsteşar Sayın Galip Demirel, ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çelik, Başkan Yard. Ali Yılmaz, İletişim Sorumlusu Tuğba Pembegül ve Denetleme Kurulu Üyesi Yavuz Gökhan öğle yemeğinde Ankara’da bir araya geldi. 18 Temmuz 2008’de imzalanan “Malatya Tanıtım Günleri” etkinlik protokolüne göre protokol lideri ve etkinliğin himayedarı olan Malatya Valisi H.İbrahim Daşöz’e organizasyon süreci hakkında bilgi verildi ve gelinen noktada neler yapılabileceğinden bahsedildi.

5-8 Mart 2009 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan “Malatya Tanıtım Günleri” etkinliğinin,  Malatyalı sanayici, üretici ve işadamlarını, Malatyalı dernek ve vakıfları, Malatya’ya bağlı ilçe belediyelerini aynı çatı altında Başkent Ankara’da buluşturarak, Malatya’nın ve Malatyalıların ülke genelinde tanıtımına katkı sağlayacağı bir kez daha vurgulandı.

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir