Malatya Tanıtım Günleri protokolü ile ilgili çalışmalar

[slideshow]

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Çelik, Yönetim Kurulu üyelerimizden Ali Yılmaz, Ulaş Doğan, Hasan İmge Çelik ve Didem Yeşiltan 18-20 Temmuz günleri arasında bir Malatya seyahati gerçekleştirmişlerdir.

Bu gezi süresince, ‘Malatya Tanıtım Günleri’ adlı Fuar Etkinlikleri’nin ve Agropark Projesi’nin, Malatya kamuoyuna tanıtılması, ‘ Malatya Tanıtım Günleri’ Fuar Etkinlikleri İşbirliği Protokolünün ilgili taraflarca imzalanması amaçlanmıştır.

Bu amaçlar doğrultusunda:

18 Temmuz Cuma günü,

· 11.30’da İl Özel İdare Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Ali KAZGAN,

· 13.30’da Tarım İl Müdürü Ahmet GÜLDAL,

· 15.30’da Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil KILIÇ,

· 16.00’da Vali Halil İbrahim DAŞÖZ ile ‘Malatya Günleri’ İşbirliği Protokolü ve Agropark Projesi konusunda görüşülmüş ve konular hakkında bilgilerine başvurulmuştur. Aynı gün, Yönetim Kurulu üyelerimiz, saat 20.00’de Valilik’in Bölge Trafik Tesisleri’nde düzenlediği yemeğe katılmışlardır.

19 Temmuz Cumartesi günü, saat 10.30’da, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet KAVUK’un Gündüzbey’de düzenlemiş olduğu kahvaltıda, Vali Halil İbrahim DAŞÖZ, Malatya Belediye Başkanı Cemal AKIN, Malatya Sanayi ve Ticaret Odası, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Malatyalı İş Adamları Derneği, Malatya Eğitim Vakfı ve ODTÜlü Malatyalılar Derneği, ‘Malatya Günleri’ İş Birliği Protokolünü imzalamışlardır. Protokol metnine, PROTOKOL linkinden ulaşabilirsiniz.

Saat 13.30’da Tema Mağazacılık (LCW) ortaklarından, Malatyalı iş adamı Vahap Küçük’ün Sürgü’de düzenlemiş olduğu öğle yemeğine katılınmış, ardından saat 16.00’da Malatya Gazeteciler Cemiyeti’nde, ‘Malatya Günleri’ Fuar Etkinlikleri’ni tanıtmak üzere, MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan KOÇER, MEV Ankara Şube Başkanı Ekrem DERNEK, Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil KILIÇ, ve Başkanımız Ali ÇELİK bir basın duyurusu gerçekleştirmiştir.

Aynı akşam 16. Malatya Fuarı Uluslar Arası Kültür, Sanat ve Kayısı Festivali’ne gidilmiş ve fuar alanı gezilmiştir.

20 Temmuz Pazar günü, 10.30’da başkanımız Ali Çelik, Yönetim Kurulu üyelerimiz Ali Yılmaz, Ulaş Doğan, Hasan İmge Çelik ve Didem Yeşiltan, TV Malatya yerel kanalında, Pazar Sohbetleri adlı programa canlı yayın konuğu olmuş ve derneğimiz, projelerimiz hakkında bir sohbet gerçekleştirmişlerdir. Programın ardından, başkanımız ve üyelerimiz Malatya’daki çalışmalarını bitirmiş ve aynı gece Ankara’ya dönmüşlerdir.

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir