YENİ YÖNETİM


ODTÜ öğrencisi, mezunu ve akademisyeni olan Malatyalıları bir araya getiren ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği 5. Olağan genel kurul toplantısını 29 Mayıs 2011 tarihinde Ankara’da ODTÜ Mezunları Derneği, Vişnelik Tesisleri Yalıncak salonunda gerçekleştirdi. Yapılan öneri sonrasında ODTÜ İstatistik mezunu Niyazi Albayrak divan başkanlığına, ODTÜ matematik mezunu Nuray Çelebi divan başkan yardımcılığına, ODTÜ Çevre Müh. Araştırma görevlisi Güray Doğan divan sekreterliğine oy birliğiyle kabul edildi.

30 Mayıs 2010- 15 Mayıs 2011 dönemi çalışma raporunu genel kurula 4. dönem yönetim kurulu başkan yardımcısı Seydihan Çamur sundu.

Yapılan konuşmanın ardından ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği 4.Dönem Yönetim Kurulu çalışmaları hakkında görüşmeler yapıldı ve gerçekleştirilen açık oylama sonucunda, oy birliğiyle ibra edildi.

Derneğin kurucu başkanlığı ve iki dönem yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenen halen danışma kurulu üyesi olan Ali Çelik tarafından sunulan 5. Dönem yönetim kurulu listesi oy birliğiyle kabul edildi. Ali Çelik yapmış olduğu konuşmasında:

“26 Şubat 2008 tarihinde benimle birlikte 10 öğrenci arkadaşımla kurmuş olduğumuz ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği kısa zamanda ODTÜ mezunu ve akademisyeni olan Malatyalıları bünyesine katmış, üyeleri arasındaki iletişim bağlarını güçlendirmiştir. Bu birlikteliğin ürettiği proje ve organizasyonlarla derneğimiz, kısa zamanda adından söz ettirmeyi başarmıştır. Malatya gündeminin ülke gündeminden kopuk olamayacağı gerçeğiyle hareket eden derneğimiz, özelde Malatya için ürettiği projeleri genelde ülke yararına uygulanmak üzere hayata geçirerek katma değer sağlamayı hedeflemiştir. Tüm bunlar yapılırken derneğin kurulma amacı olan ODTÜ mezunu ve öğrencisini bir araya getirme çabası da kendiliğinden gerçekleşmiştir.

6 Aralık 2009 tarihinde yapılan genel kurulda yönetim için yeniden aday olmayarak derneğin farklı açılardan gelişmesini, farklı bir vizyona sahip olmasını arzuladım. Bu süreç içerisinde yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Sayın Özcan Erdoğan yoğun iş temposuna rağmen bizleri kırmayarak almış olduğu görevi layığıyla yerine getirmiştir. Tecrübeleriyle derneğimize katkı sağlamıştır. Kendisine göstermiş olduğu yoğun çaba ve gayretlerinden ötürü tüm dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de danışma kurulu üyeliğini sürdürerek bizlere destek olmaya devam edecektir.

Önümüzdeki dönem içerisinde derneğimiz Malatya’da uygulanmak üzere tasarlanmış bir proje ve bir organizasyon ile ilgili çalışmalara başlayacaktır. Söz konusu proje ve organizasyon ile ilgili olarak yakın zamanda kamuoyunu bilgilendireceğiz. Ülke genelinde çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeye özen göstereceğiz. Malatya ili kamu yönetimi ve yerel yönetimleriyle birlikte hareket etmeye çalışacağız. Tüm bunlar yapılırken mevcut üye sayımızı artırmak için çalışmalarda bulunacağız”.

Ali Çelik başkanlığında oluşturulan yeni yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyelikleri şu şekilde olmuştur:

ODTÜLÜ MALATYALILAR DERNEĞİ

5. Olağan Genel Kurulu Sonuçları

Yönetim Kurulu:

 

Adı Soyadı

Bölüm

Görevi

 

1

Ali Çelik Petrol ve Doğalgaz Müh. Başkan Etkinlik sorumlusu

2

Seydihan Çamur Şehir ve Bölge Planlamacı Başkan Yrd. Burs ve Yardımlar Sorumlusu

3

Murat Güneş Metalurji Müh.-Fizik Sayman Proje Sorumlusu

4

Didem Kandil Tarih Yazman Örgütlenme sorumlusu

5

Serkan Erol İktisat Üye İletişim Sorumlusu

6

Ezgi Avcı İstatistik Üye Mezun-öğrenci ilişkileri sorumlusu

7

Kerem Gökhan Bilgisayar Müh. Üye Basın-Yayın Sorumlusu


Denetleme Kurulu:

 

Adı Soyadı

Bölüm

Görevi

1 Nuray Çelebi Matematik Başkan
2 Murat Tutar Felsefe Üye
3 Zafer Akgül Maden  Müh. Üye

 

Disiplin Kurulu:

 

Adı Soyadı

Bölüm

Görevi

1 Yavuz Gökhan Mimarlık Başkan
2 Gül İnan İstatistik Üye
3 Didem Yeşiltan İktisat Üye
4 Cemal İlhan İnşaat Müh. Üye
5 Niyazi Albayrak İstatistik Üye


Danışma Kurulu:

 

Adı Soyadı

Bölüm

Görevi

1

Ali Çelik Petrol ve Doğalgaz Müh. Üye

2

Seydihan Çamur Şehir ve Bölge Planlama Üye

3

Murat Güneş Metalurji Müh.- Fizik Üye

4

Ezgi Avcı İstatistik Üye

5

Özcan Erdoğan İşletme Üye

6

Niyazi Albayrak İstatistik Üye

7

Ali Yılmaz Bilgisayar Müh. Üye

8

Yavuz Gökhan Mimarlık Üye

9

Nuray Çelebi Matematik Üye

 

 

 

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

ODTÜLÜ Malatyalılar Derneği

Yönetim Kurulu

You may also like

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir